jan
5

Kalifornia túra

| Szerző: attus | 7:11 am

Ezúttal velősen csak arról kívánok írni, hogy egy darabig nem fogok tudni írni. Lajlussal december 29-én átrepültünk San Franciscóba, és pár napos ott tartózkodás után megkezdtük kaliforniai kalandtúránkat, melynek útvonala a dolgok jelenlegi állása szerint: San Francisco, Monterey, Santa Barbara, Malibu, Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Death Valley, Davis, San Francisco.

A rengeteg kaland, sztori és élmény leírására most sajnos nem tudok időt szakítani, a képeket viszont folyamatosan töltöm fel a korábbiakban már használt oldalra: http://picasaweb.google.com/101390656418053462378 Jelenleg egy mappát találtok fent, San Francisco címmel. Figyeljétek rendszeresen ezt az oldalt, a fényképeket majd tematikusan külön mappákba rendezem.
 
Mindenkinek Boldog Új Évet!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LeMona 2011.01.12. 14:52:59

Kedves Vagabond és Vagabondi,
a munkaügyes nyilatkozatokról ne feledkezzetek el, még jan. 17-én elfogadják! Vagabondi már hiányzik... Attila most már küldjed haza légy szíves, különben is hoznia kell a papírokat :) Üdv.:M.

weberne 2011.01.12. 21:17:02

Szia Attus! Most már mi is beléptünk Tomival az internetezők táborába!Így hozzá tudok szólni történeteidhez! Puszi! Zsuzska
süti beállítások módosítása